Om Byens Bager

Vi har et bredt udvalg i brød, rugbrød, wienerbrød, små og store kager og brød til særlige lejligheder.

Vi forsøger hele tiden at udvikle os og vores personale så vi jævnligt kommer afsted på kursus.

Vi er feks. certificeret bryllupskagedesigner og kransekagemester ved Odense marcipan.

Surdejs bager ved Richemond, samt som et af  få bagerier i Danmark:

Certificeret til at bage med Pain Paillasse.

Derudover er vi med i en stor fynsk erfagruppe kaldet 25 Kvint hvor vi mødes ofte og udveksler erfaringer samt ideer. Der inviteres desuden ofte eksterne inspirerende prøvebagere. Derudover afholdes der kurser på Kold college og Odense Marcipan specielt for os.

Kig ind!

Vi har ofte nye brød og kager og hos os er kvaliteten og servicen i top

Vi bager bla. langtidshævede brød i stenovn. Vi bruger den tid og omhu det tager at lave ordentligt brød og lækre kager fra bunden og med respekt for og kærlighed til det gamle håndværk.

Vi sørger for friskbagte rugbrød hver dag, og bager rundstykker og franskbrød af flere gange i løbet af dagen.

Historien bag

Byens Bager Broby har været i familiens eje siden 1986.

Signe overtog bageriet efter Arne og Alice i november 2005, efter at have stået i lære og færdig i 2004. 
Signe er uddannet fra Kold College og er primært at finde de fleste steder i produktionen, bogholderiet og butikken. Dog kun som afløser i butikken. 
Derudover sidder hun i bestyrelsen i BKD samt BEI. 
Signe har tre dejlige drenge fra henholdsvis 2006, 2008 og 2012.

Signe med sin far, efter endt svendeprøve og medalje.